Scholen

Circusseries speciaal voor scholen

Als school een circusserie aanvragen zodat de motoriek en de creativiteit van de leerlingen op een leuke manier verbeterd wordt? Dat kan! Er zijn verschillende cursussen mogelijk, er kan een reeks vanaf 6 lessen worden afgenomen in verschillende disciplines en op verschillende tijden. Aanmelden kan onderaan deze pagina!

Circus gymlessen

We vullen ter afwisseling een aantal reguliere gymlessen in met circuslessen. Technieken zoals acrobatiek, trapeze, tissu, koorddansen en ballopen zijn allemaal mogelijk. Naast dat de kinderen kennismaken met circusattributen is het ook een nieuwe vorm van lichaamsbeweging en lichaamsbeheersing. Tijdens de laatste les is het mogelijk dat de kinderen hun ontwikkelde talenten aan medeleerlingen en docenten laten zien in een kleine presentatie. 

Circusserie onder schooltijd

Een serie circuslessen als project of als kunsteducatie. Door het samenspel en het fysiek bezig zijn, laten we kinderen ontdekken waar hun eigen talent ligt. Aan het eind van de serie is het mogelijk om datgene dat ze geleerd hebben te presenteren aan medeleerlingen en docenten. 

Circusserie na schooltijd

In samenwerking met de school, de talentmakelaar of het stadsdeel verzorgen we op locatie een serie “Circus na schooltijd”. Het zijn creatieve en uitdagende lessen waarbij plezier en samenwerking centraal staan. Het is eventueel mogelijk om tijdens de laatste les van de serie de ouders uit te nodigen zodat de kinderen kunnen laten zien wat ze allemaal geleerd hebben. 

Geïnteresseerd in een van deze circusseries? Vul dan snel het aanmeldformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Contactgegevens
Lessen
Deelnemers