De artiesten

Wie treden op tijdens ons Zomercircus Festival

Tijdens ons Zomercircus Festival is van alles te doen! Op het buitenterrein kan er genoten worden van livemuziek, van de acts van de acrobatische groep Cirque Coloriquem en je kunt meedoen aan verschillende leuke workshops zoals ballopen, jongleren en koorddansen. Daarnaast kun je je laten schminken en kun je genieten van de vele artiesten die tijdens ons Zomercircus Festival optreden! Hieronder is een greep uit de artiesten die op 2 en 3 september bij ons te zien zullen zijn!

Corpus Acrobatics

Ons Zomercircus Festival wordt mede mogelijk gemaakt door Corpus Acrobatics. Zij verzorgen tijdens het festival verschillende shows waarin jeugdtalenten de show stelen. Denk hierbij aan een contortie act, een ring act, een linten en tissue act en een pole act. Daarnaast zijn er ook meerdere workshops te volgen zoals een workshop partner acrobatiek, handstanden, vloer- en luchtacrobatiek, jongleren, diabolo en rola bola. Kortom; dat mag je niet missen!

Clown Okidoki

Ook Clown Okidoki is weer van de partij tijdens ons Zomercircus Festival! Clown Okidoki gaat op reis, maar hij heeft wel een beetje moeite om al zijn bagage mee te nemen, hij blijft zijn koffers namelijk verliezen! Wat er allemaal in zit; een heleboel circus spullen! Hij gaat jullie van alles laten zien, maar er gaat ook van alles verkeerd!

Goochelaar Charly Crama

De goochelaar Charly Crama weet jong en oud te vermaken met zijn verbluffende goochelshows! In 2017 is hij bekroond tot Nederlands kampioen Goochelen voor Kinderen en in 2013 is hij bekroond tot Nederlands Kampioen Salon Goochelen. Tijdens ons Zomercircus Festival zal hij tijdens zijn workshops Goochelen voor veel magische momenten zorgen! (Foto: © Chris van Houts)

Daniëlle Bubberman

Danieëlle Bubberman is een echt multitaltent! Ze is onder andere de voormalig kampioen ritmische gymnastiek en de winnaar van Hollands Got Talent. Tijdens ons Zomercircus Festival zal zij jong en oud verbluft doen staan met haar hoogstaande tissu-act!

Hakim Traïdia

Wie is er niet groot geworden met de rol van Hakim in de populaire kinderserie: Sesamstraat! Tijdens ons Zomercircus Festival zal Hakim Traïda zijn kunsten vertonen tijdens zijn workshop fysiek theater! (Foto: © Andrew Walkenburg)

Niko met z'n kliko

Hilbert Geerling oftwel Niko met z'n kliko is vijfvoudig Nederlands Kampioen goochelen en komt tijdens ons Zomercircus Festival zijn winnende kunsten vertonen met zijn hilarische show: Niko met z'n kliko. Hij trekt het ene na het andere verhaal uit zijn kliko, waarbij de goocheltrucs je om de oren vliegen.